Свіжий номер

1(501)2024

Час ставати сильнішими

Стати автором

Лист богословів з Польщі

Редакція «Патріярхату» з засади не поміщує в журналі похвальних листів, які вона одержує. Ці листи до редакції є дуже цінними і стають заохотою для дальшої праці. Цим разом робимо виняток і містимо листа від наших Богословів Української Католицької Церкви в Польщі, бо, хоч подяка і признання спрямовані на адресу редакції журнала «Патріярхат», але вважаємо, що це признання належить всьому мирянському рухові, який докладає всіх зусиль, щоб цей журнал появлявся. Доказом цього є щирий відгук на наш заклик складати пожертви на пресовий фонд. Нижче містимо повністю надісланого до редакції листа, щоб наші читачі мали можливість запізнатись з його змістом і побачити, що нами вкладена праця знаходить одобрення в наших братів і сестер, що. живуть в Польщі.

 * * * * *

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Люблин, 13.04.1981 р.

Редакція журналу «Патріярхат»

«Воскресенія день, просвітимся, людіє:
Пасха, Господня Пасха!»

Великодні Свята — це найкраща нагода для висловлення радости та вдоволення з успіхів Вашої праці. Віднедавна і ми маємо змогу користуватись її овочами. Тому дозвольте висловити щиру вдячність, а одночасно прийміть повну апробату для Ваших ідей. Завдяки Вашій пресовій діяльності маємо змогу пізнавати ідеї наших однодумців.

Бажаємо Вам витривалості на дальшому трудовому шляху. Нехай Світло Христового Воскресіння просвічує Вас у величній діяльності «за єдність Церкви й народу».

Щирим серцем молимо Господа нашого Ісуса Христа про благословення для Вас,
Дорога Редакціє, на многая і благая літа.

З дружнім привітом Богослови Української Католицької Церкви
при Люблинському Католицькому Університеті,
Люблин, Польща

Поділитися: